Hoi, ik ben Yvonne

Jouw PMA coach (io) & Persoonlijk begeleider

Exclusieve, persoonlijke één op één begeleiding, voor een traject dat bij jou past. Intensieve begeleiding op maat met wat jij nodig hebt.

Pma coach (io)

Door de unieke vraag methode van PMA, gaan we voorzichtig en laagje voor laagje, kleine en grote ingrijpende gebeurtenissen, opnieuw herschrijven van uit je onderbewuste naar het bewuste (acceptatie). Ook hier heb jij ten alle tijden de regie. Als je wilt stoppen dan stoppen we.

Persoonlijk begeleider

Als gediplomeerd persoonlijk begeleider, gaan we tijdens een eerste intake, samen kijken waar jouw problemen liggen of waar jij aan wilt werken. Welke handvatten/  oplossingen zijn passend voor jou. Hebben we een klik en heb je vertrouwen in mij? Uiteindelijk beslis jij of je het unieke één op één traject wilt aangaan. Ik ga ervoor als jij er ook voor wilt gaan om stappen te zetten.  Volledige tijd voor jou, ook via wats-app of even telefonische praten. Als ik met jou mag gaan werken laat ik je pas los als ik ervan overtuigd ben dat je het gaat redden. Zelf daarna kun je altijd nog bij me aankloppen

 

Ook voor jou is het mogelijk om een fijn leven te leven

neem afscheid van je oude ik,  zeg hallo tegen je nieuwe jij.

Leer begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet.  Ontdek zelf hoe snel je zult veranderen als je je openstelt voor jezelf en je eigen gevoel, doormiddel van de PMA-vraag techniek. Al vele  mensen zijn geholpen door deze specifieke vraagtechniek  en er zijn opzienbarende  resultaten behaald. Dat is mijn drijfveer,  jou  helpen in een voor jou moeilijke periode. Met slechts een aantal sessies zul jij geweldige veranderingen merken in je dagelijkse leven en (grote) verbeteringen in je gemoedstoestand.

Zie jij het (l)even niet meer zitten?

Sta je op een lange wachtlijst voor hulp?

wil je niet langer je gevoel onderdrukken met medicijnen

Heb je alles al geprobeerd, maar wil je jezelf nog één kans geven?

Zoek je iemand die écht naast je wilt staan, naar je luistert en zorgt voor blijvend resultaat!

Maak dan nu een afspraak!

Wat is PMA Coaching
& voor wie is PMA geschikt.

De doelgroep waar ik me voornamelijk op richt zijn jongeren tussen 13 en 25 jaar, die psychisch lijden ervaren of niet lekker in hun vel zitten en niet weten waarom.

Voor volwassenen geef ik alleen PMA-sessies dit is een traject van 6 sessies van ongeveer anderhalf tot twee uur

Veel psychische en lichamelijke problemen ontstaan, doordat ernstige ingrijpende gebeurtenissen in het leven, verkeerd worden opgeslagen in ons onderbewustzijn. In het heden kunnen er verschillende triggers aanwezig zijn, die een ingrijpende gebeurtenis in het onderbewuste brein activeren. Op de momenten waarop dit gebeurt, begrijp je vaak zelf niet waarom je je soms in één keer zo ellendig kunt voelen. Als dit te lang aanhoudt zal je onverklaarbare fysieke (lichamelijke) klachten krijgen, zoals buikpijn, allergieën, epilepsie, spieren die vastzitten, hoofdpijn, duizeligheid en ga zo maar door.

Naast de persoonlijke, betrokken begeleiding die ik je bied icm de PMA vraagtechniek, komen de triggers in het heden aan het licht en worden ingrijpende gebeurtenissen uit heden en/of verleden, laagje voor laagje afgepeld en in het bewustzijn herschreven.

Uit onderzoek is gebleken, dat kinderen op zeer jonge leeftijd, zelfs vanuit de baarmoeder, tot leeftijd van 9 jaar, een ingrijpende gebeurtenis, zoals een beet van een hond, als traumatisch hebben ervaren.

Zo kunnen andere gebeurtenissen ook als  dusdanig ervaren worden. Een ingrijpende gebeurtenis kan in ons brein als trauma worden weggeschreven.

Door mijn persoonlijke begeleiding en met behulp van de PMA vraagtechniek, nemen psychische en lichamelijke klachten af. Ook kunnen deze geheel verdwijnen. Medicatie, drugs, alcohol of andere verdovende middelen, zijn dan niet meer nodig om de pijn te verdoven.

ben jij tussen de 13 & 25 jaar

Dan ben je hier goed.

Ben je het zat om dat masker op te zetten
zet je gedachten om in positiviteit

jezelf kunnen zijn

plezier in je leven gaan ervaren

Leef je eigen leven, en maak je eigen confetie en geef kleur aan het leven

 

Zoek jij een lichtpuntje?

Je hebt het gevonden!

 

Wil jij aan jezelf werken? dan wil ik je helpen

 

bedenk, er is hulp voor je!

Trajecten & vergoedingen

 

Het HIC-traject is één jaar lang intensieve begeleiding (high intensive care)

1) Eerste drie maanden, vier afspraken.

2) Daarna maandelijks één afspraak gedurende de rest van het jaar.

3) Aangepast op jouw unieke zelf, exclusieve, interactieve en actieve workshops waarin we je voortgang op een bijzondere manier vastleggen en op symbolische manier afscheid nemen van de oude jij

4) Lees ook: ” Wat standaard geldt”

Het PIT- traject (premium intensive trail). In zes maanden inzicht krijgen waarom je bent zoals je bent, en hoe dit jou van dienst is of juist niet. Wat wil jij veranderen en hoe kun jij jou mooiste leven leven.

1) Elke maand één afspraak

2) Aangepast op jouw unieke zelf, exclusieve, interactieve en actieve workshops waarin we je voortgang op een bijzondere manier vastleggen en op symbolishe manier afscheid nemen van de oude jij.

3) Lees ook: ” Wat standaard geldt”

Het KIND- traject is een traject voor twee maanden, waarbij ik meekijk in het gezin waar problemen zijn met de opvoeding.  In eerste instantie zal ik in gesprek gaan met het kind en als het nodig is ook advies geven aan ouders omtrent de benadering van het kind, wat heeft het kind nodig maar ook wat heb jij als ouder nodig om het opvoeden anders te doen. Dit zal voor het hele gezin een positieve draai geven. Als ik merk of zie dat er meer specialistische hulp nodig is zal ik dit, voor het aangaan van het traject, adviseren, dan zijn er geen kosten aan verbonden.

1) Eerste twee weken twee afspraken in het gezin op verschillende tijden.

2) Daarna om de week een afspraak met wat nodig is voor het gezin, of alleen met het kind, of alleen met de ouders/verzorgers.

Wat standaard geldt:

Inzicht in je problemen krijgen, deze ga jij, samen met de handvaten die ik je continue aanreik, oplossen.

Je kunt mij ten alle tijden bellen of appen, wanneer je het even moeilijk hebt of het even niet meer weet.

Als het nodig is maken we extra afspraken.

De sessies duren tussen de 1,5 en 3 uur max.

of: Zes PMA-sessies voor volwassenen vanaf 23 jaar

Algemeen: Instappen kan alleen voor het hele traject (zes sessies, zes of 12 maanden)

1) Omdat we vier seizoenen per jaar hebben en elk seizoen je iets anders voelt. (bij het half jaar trajact geldt dit niet)

2) Omdat ik voor jouw geluk ga, dat het je leven zal veranderen naar een succesvolle en goede toekomst.

Dat is mijn missie.

Wat kost het jou nog meer:

1) Dat je volmondig “JA” zegt tegen jezelf. Inzet en motivatie om toe te zijn aan een nieuw begin. Je bent klaar voor de volgende stap, gericht op jouw toekomst.

2) Dat je jezelf openstelt voor je gevoelens, oude gewoontes durft los te laten zodat er ruimte ontstaat voor de perfecte ballans in je leven.

Voor wie is dit traject niet bestemd?

1) Als je niet bereid bent om oude/slechte gewoontes los te laten.

2) Als je geen fijne toekomst wilt waarin je echt kunt zijn wie je bent.

3) Als jij je leven nu goed genoeg vind en tevreden bent met jezelf.

Vergoedingen:

Het coaching traject wordt helaas niet vergoed door de verzekeraar.

PGB budget:

Zit jij al in het hulpverlenings traject? dan kom jij of je kind wellicht in aanmerking voor een PGB budget. Hiermee kun je zelf hulp inschakelen waarvan jij denkt dat het zou kunnen helpen.

Laat je hierover informeren door je huisarts of via de gemeente.

Iedereen verdient hulp!

Omdat ik vind dat iedereen hulp zou moeten krijgen die dit hard nodig heeft maar het finacieel moeilijk kunnen opbrengen heb ik toch wel wat mogelijkheden gevonden. Nieuwsgierig? Neem dan contact met me op.

Enkele reacties van clienten

Ik voelde dat ik echt weer doordat steegje rende in het donker, dat vond ik wel vreemd omdat gevoel van toen weer zo te voelen.

Anoniem

  • Yvonne echt waar, ik had dit denk ik met niemand anders aangedurfd, je hebt het mij echt super goed en fijn uitgelegd, je ging zelf ook relax zitten, wat mij ook meer rust gaf en toen je me even vast pakte toen het voor mij heftig werd dat vond ik erg fijn!
Anoniem

  • Tijdens de sessie toen we even een pauze hadden, dacht ik echt dit is bizar en ging ik nadenken hoe we van hot naar her zijn gegaan. Echt heel erg bijzonder!
Anoniem

Wacht niet langer,

Start vandaag met leven!