Hoi, ik ben Yvonne

PMA coach (io) & Persoonlijk begeleider

Laat me jou helpen & handvatten te geven, wanneer jij het (l)even niet meer ziet zitten

Pma coach (io)

Door de unieke vraag methode van PMA, gaan we voorzichtig en laagje voor laagje, kleine en grote ingrijpende gebeurtenissen, opnieuw herschrijven van uit je onderbewuste naar het bewuste (acceptatie). Ook hier heb jij ten alle tijden de regie. Als je wilt stoppen dan stoppen we.

Persoonlijk begeleider

Als gediplomeerd persoonlijk begeleider, gaan we tijdens een eerste gratis intake, samen kijken waar jouw problemen liggen of waar jij aan wilt werken. Welke handvatten/  oplossingen zijn passend voor jou. Hebben we een klik en heb je vertrouwen in mij? Uiteindelijk beslis jij of je het traject wilt aangaan en welke aanpak het beste past. Jij bent altijd de uiteindelijke beslisser.

 

Ook voor jou is het mogelijk om een fijn leven te leven

neem afscheid van je oude ik,  zeg hallo tegen je nieuwe jij.

Leer begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet.  Ontdek zelf hoe snel je zult veranderen als je je openstelt voor jezelf en je eigen gevoel, doormiddel van de PMA-vraag techniek. Al vele  mensen zijn geholpen door deze specifieke vraagtechniek  en er zijn opzienbarende  resultaten behaald. Dat is mijn drijfveer,  jou  helpen in een voor jou moeilijke periode. Met slechts een aantal sessies zul jij geweldige veranderingen merken in je dagelijkse leven en (grote) verbeteringen in je gemoedstoestand.

Zie jij het (l)even niet meer zitten?

Sta je op een lange wachtlijst voor hulp?

wil je niet langer je gevoel onderdrukken met medicijnen

Heb je alles al geprobeerd, maar wil je jezelf nog één kans geven?

Zoek je iemand die écht naast je wil staan, en naar je luistert

Maak dan nu een afspraak!

Wat is PMA Coaching
& voor wie is PMA geschikt.

De doelgroep waar ik me voornamelijk op richt zijn jongeren tussen 13 en 25 jaar, die psychisch lijden ervaren.

Veel psychische en lichamelijke problemen ontstaan, doordat ernstige ingrijpende gebeurtenissen in het leven, verkeerd worden opgeslagen in ons onderbewustzijn. In het heden kunnen er verschillende triggers aanwezig zijn, die een ingrijpende gebeurtenis in het onderbewuste brein activeren. Op de momenten waarop dit gebeurt, begrijp je vaak zelf niet waarom je je soms in één keer zo ellendig kunt voelen. Als dit te lang aanhoudt zal je onverklaarbare fysieke (lichamelijke) klachten krijgen, zoals buikpijn, allergieën, epilepsie, spieren die vastzitten, hoofdpijn, duizeligheid en ga zo maar door.

Naast de persoonlijke, betrokken begeleiding die ik je bied icm de PMA vraagtechniek, komen de triggers in het heden aan het licht en worden ingrijpende gebeurtenissen uit heden en/of verleden, laagje voor laagje afgepeld en in het bewustzijn herschreven.

Uit onderzoek is gebleken, dat kinderen op zeer jonge leeftijd, zelfs vanuit de baarmoeder, tot leeftijd van 9 jaar, een ingrijpende gebeurtenis, zoals een beet van een hond, als traumatisch hebben ervaren.

Zo kunnen andere gebeurtenissen ook als  dusdanig ervaren worden. Een ingrijpende gebeurtenis kan in ons brein als trauma worden weggeschreven.

Door mijn persoonlijke begeleiding en met behulp van de PMA vraagtechniek, nemen psychische en lichamelijke klachten af. Ook kunnen deze geheel verdwijnen. Medicatie, drugs, alcohol of andere verdovende middelen, zijn dan niet meer nodig om de pijn te verdoven. 

ben jij tussen de 13 & 25 jaar

Dan ben je hier goed.

Ben je het zat om dat masker op te zetten
zet je gedachten om in positiviteit

jezelf kunnen zijn

plezier in je leven gaan ervaren

Leef je eigen leven, en maak je eigen confetie en geef kleur aan het leven

 

Zoek jij een lichtpuntje?

Je hebt het gevonden!

 

Wil jij aan jezelf werken? dan wil ik je helpen

 

bedenk, er is hulp voor je!

Over vergoedingen

PMA coaching word door de verzekeraar helaas niet vergoed. Een sessie duurt tussen de 1 a 2 uur. en kost bij mij (nu nog) 120 euro. 

Het lijkt veel geld, maar als je beseft dat je wellicht maar 4 tot 5 sessie nodig hebt en daarna heel anders in het leven staat en veel verbeteringen merkt. Staat dit niet in verhouding tot de ellelange tijd en geld die je misschien nu al doorlopen hebt.

Niet goed? geld terug!

Daarnaast heb ik ook nog een garantie voor je. Omdat ik overtuigd ben van het effect van de PMA vraag techniek, geef ik je een garantie: merk je na 4 sessies nog steeds geen enkele verbetering? Dan krijg je je geld terug!  (dit geldt niet wanneer je vergoeding krijgt via het PGB budget.)

PGB budget:

Zit jij al in het hulpverlenings traject? dan kom jij of je kind wellicht in aanmerking voor een PGB budget. Hiermee kun je zelf hulp inschakelen waarvan jij denkt dat het zou kunnen helpen. 

Laat je hierover informeren door je huisarts of via de gemeente.

Iedereen verdient hulp!

Omdat ik vind dat iedereen hulp zou moeten krijgen die dit hard nodig heeft maar het finacieel moeilijk kunnen opbrengen heb ik toch wel wat mogelijkheden gevonden. Nieuwsgierig? Neem dan contact met me op.

Enkele reacties van clienten

Ik voelde dat ik echt weer doordat steegje rende in het donker, dat vond ik wel vreemd omdat gevoel van toen weer zo te voelen.

Anoniem

  • Yvonne echt waar, ik had dit denk ik met niemand anders aangedurfd, je hebt het mij echt super goed en fijn uitgelegd, je ging zelf ook relax zitten, wat mij ook meer rust gaf en toen je me even vast pakte toen het voor mij heftig werd dat vond ik erg fijn!
Anoniem

  • Tijdens de sessie toen we even een pauze hadden, dacht ik echt dit is bizar en ging ik nadenken hoe we van hot naar her zijn gegaan. Echt heel erg bijzonder!
Anoniem

Wacht niet langer,

Start vandaag met leven!