Het is fijn om persoonlijk contact te hebben bij het uitzoeken van gedenkartikelen. Daarom is het mogelijk om op afspraak vrijblijvend alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken in onze showroom. In de webshop vindt je al veel voorbeelden maar ik heb ervoor gekozen om niet alle producten op de site te zetten omdat ik veel liever persoonlijk adviseer.  Mocht je slecht ter been zijn is het ook mogelijk dat ik bij je langs kom( binnen een straal van 15 kilometer van Ommeren). Uiteraard wil ik ook verder rijden maar dan zal ik reiskosten moeten rekenen.

Samen kijken we wat de wensen zijn. Zoek je een urn of een mooi gedenksieraad, dan zijn er vele mogelijkheden. Zo bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om uit een handschrift (uit bijv. poëziealbums) tekst te maken en daarna te graveren in een sieraad.

Ook is het mogelijk om foto’s in 3D glasblokken te maken. Regelmatig krijg ik oude foto’s van ouders of grootouders, die ik digitaal verwerk, om ze daarna te laseren in een glasblok. Zo ontstaat een levensecht resultaat. In de showroom heb ik een aantal voorbeelden die u kunt bekijken.