Ik ben Yvonne van den Hatert, 55 jaar geleden geboren in Lienden (Gelderland), 32 jaar gelukkig getrouwd met Berry, wij hebben 2 fantastische dochters.

De snelle versie:

In mijn vroegere jaren heb ik in de verzorging gewerkt, kinderen gekregen, daarna uit het arbeidsproces geweest om thuis te kunnen zijn bij de kinderen. Besloten om in de detailhandel te gaan werken en ben ik mijn eigen winkel “Belvon” begonnen in 2003. Hier merkte ik dat creativiteit, uitdagingen en ondernemerschap mij veel energie gaven en daardoor mezelf ontwikkeld heb, tot wie ik nu mag zijn.

In 2018 heb ik daarom besloten om weer te gaan leren en mijn werk in de zorg op te pakken. Veel ervaring opgedaan in de thuiszorg, met mensen met dementie, daarna enkele jaren in de GGZ gewerkt, persoonlijke begeleiding, de crisis opvang, verslaving, jeugdzorg ect. Daardoor te maken met gehad met personen met ernstige psychische aandoeningen. 

Om mezelf hierin te blijven ontwikkelen, heb ik verschillende opleidingen gevolgd onder andere: PMA en de MatriXmethode, en heb me hiermee gespecialiseerd als trauma coach voor meer info verwijs ik je graag door naar :

https://stoer-trauma-coach.nl

Maar hoe is Belvon dan geworden wat het nu is? Lees hieronder het uitgebreide verhaal..

Het ontstaan van Belvon

In 2003 ben ik mijn eigen onderneming gestart waarbij sieraden steeds een grote rol hebben gespeeld. Sinds 2011 hebben sieraden met een persoonlijke betekenis mijn voorkeur gekregen, dat is de reden waarom ik sieraden met een betekenis ben gaan verkopen, en zo heb ik als snel vingerafdruk en as-sieraden aan mijn collectie toegevoegd.

Het persoonlijke contact en luisteren naar jouw wensen, is heel mooi en waardevol om te mogen doen. Later, begin 2013, heb ik een uitvaartbeurs georganiseerd (toen fotografeerde ik nog niet). Op de beurs kwam ik in contact met  een fotograaf die uitvaarten fotografeerde, dit voelde voor mij heel bijzonder.

Eind 2014 ben ik (samen met mijn man) begonnen met fotografie en eerst hobbymatig maar later, na veel oefenen en cursussen, de stap gezet om het proffesioneler aan te pakken. Op een gegeven moment heb ik de uitvaart van mijn oom gefotografeerd, als laatste eerbetoon om hem en mijn tante te bedanken. Zij hebben ons geholpen toen wij in zwaar weer verkeerde. Toen ik deze foto’s ging bewerken ging er een golf van emotie door mij heen en wist gelijk wat mijn specialiteit in fotografie zou worden “afscheidsfotograaf”.

Maar ook werden mijn man en ik regelmatig gevraagd om bruiloften te fotograferen. Dit zijn voor ons nog steeds de twee prachtigste momenten in het leven van de ander, om vast te mogen leggen.​

Zoals je leest is emotie een soort rode draad in mijn leven en ben ik enorm dankbaar dat ik mijn talenten mag gebruiken om dit om te zetten in het aanbieden van het totaal plaatje. vandaar de zin:

Yvonne ondersteund jou in de cirkel van trouw tot rouw, we zijn meer dan 1 klik.

De showroom: In samenwerking met verschillende leveranciers kan ik in mijn showroom een uitgebreide collectie trouwringen en gedenksieraden laten zien. Maar ook kan ik vele ander mogelijkheden met je bespreken omdat ik weet dat er zoveel meer kan.

Voorbeeldboeken van trouwreportage en afscheidsfotografie zijn aanwezig in mijn showroom. Het is fijn om andere mensen een te mogen ondersteunen in de aanloop naar een bijzondere dag van liefde en verbinden, maar ook bij de verwerking van het verdriet wanneer je een dierbare moet gaan missen.

De dankbaarheid, die je naderhand ontvangt, is mijn motivatie en drijfveer waar ik mijn energie uithaal en waar ik het allemaal voor doe. 

Zou je graag meer informatie willen of een afspraak willen maken in mijn showroom dan kun je mij vrijblijvend bellen op nummer :06-14418014. Of klik hier om een afspraak in mijn agenda te maken:

NOTE: Privacy vind ik heel belangrijk, daarom zijn alle verhalen, foto’s veilig bij mij (of met toestemming geplaatst)! De foto’s en digitale bestanden van afscheidsfotografie, worden niet via internet verzonden.  Alles wordt door aangeleverd op een mooie usb-stick.

Berry, mijn man heeft mijn passie voor fotografie overgenomen waardoor wij nu samen fotograferen. Naast de fotografie heeft hij een fulltime baan. Hierdoor kan hij wat minder tijd besteden om opdrachten aan te nemen. Ik ben daarom ook meestal de contactpersoon en de fotograaf bij uitvaarten. Maar indien gewenst, zal hij bij opdrachten, mij de ondersteuning bieden die nodig is om een waardevolle reportage te verzorgen.