Ik ben Yvonne van den Hatert, 53 jaar geleden geboren in Lienden (Gelderland), 30 jaar gelukkig getrouwd met Berry, wij hebben 2 fantastische dochters.

In mijn vroegere jaren heb ik in de verzorging gewerkt, kinderen gekregen, daarna uit het arbeidsproces geweest om thuis te kunnen zijn bij de kinderen. Daarna ben ik in de detailhandel gaan werken en ben ik mijn eigen winkel begonnen in 2003. Hier merkte ik dat creativiteit, uitdagingen en ondernemerschap mij veel energie gaven en daardoor mezelf ontwikkeld heb, tot wie ik nu mag zijn.

Ik heb in 2018 besloten om weer te gaan leren en mijn werk in de zorg weer op te pakken. Ik heb gewerkt in de thuiszorg, met mensen met dementie, twee jaar lang met verslaafde die veelal psychische stoornissen hebben en daarnaast licht verstandelijk beperkt. Momenteel werk ik  24 uur per week ambulant begeleider en kom in verschillende thuissituaties.

Om mezelf te blijven ontwikkelen heb ik verschillende opleidingen gevolgd onder andere: PMA Ik heb me hiermee gespecialiseerd als trauma coach voor meer info verwijs ik je graag door naar :

Home

Lees hieronder het uitgebreide verhaal hoe Belvon tot stand is gekomen.

Het allereerste begin van Belvon

In 2003 ben ik mijn eigen onderneming gestart waarbij sieraden steeds een grote rol hebben gespeeld. Sinds 2011 hebben sieraden met een persoonlijke betekenis mijn voorkeur gekregen, daarom ben ik sieraden met een vingerafdruk en as-sieraden gaan verkopen. Het persoonlijke contact en luisteren naar jouw wensen, is heel mooi en waardevol om te mogen doen. Later, begin 2013, heb ik een uitvaartbeurs georganiseerd (toen fotografeerde ik nog niet). Op de beurs kwam ik in contact met  een fotograaf die uitvaarten fotografeerde, dit voelde voor mij heel bijzonder.

Eind 2014 ben ik begonnen met fotografie en eerst hobbymatig maar later, na veel oefenen en cursussen, de stap gezet om het proffesioneler aan te pakken. Op een gegeven moment heb ik de uitvaart van mijn oom gefotografeerd, als laatste eerbetoon om hem en mijn tante te bedanken. zij hebben ons geholpen toen wij in zwaar weer verkeerde. Toen ik deze foto’s ging bewerken ging er een golf van emotie door mij heen en wist gelijk wat mijn specialiteit in fotografie zou worden “afscheidsfotograaf”.

​Zoals je leest is emotie een soort rode draad in mijn leven en ben ik enorm dankbaar dat ik mijn talenten mag gebruiken om dit om te zetten in het aanbieden van prachtige gedenksieraden en fotografie, om andere mensen een beetje te mogen helpen bij de verwerking van het verdriet. De dankbaarheid, die je naderhand ontvangt van nabestaanden, is mijn motivatie en drijfveer waar ik mijn energie uithaal en waar ik het allemaal voor doe. Ik ga de moeilijke vragen of momenten niet uit de weg, waarom niet praten over het afscheid en de dood, het hoort bij het leven en zo blijven de nabestaanden niet met vragen achter.

Als logisch gevolg van dit alles, wist ik instinctief dat de rol van mensen begeleiden, mij op het lijf geschreven stond. Mij hierin verdiept en opleidingen gedaan waaronder rouwverwerking, alles over depressies, psychiatrische ziekte beelden en de PMA opleiding die ik mei 2022 hoop af te ronden.

Door mijn positieve instelling, omdenken en denken in oplossingen, hoop ik je te kunnen laten zien en ervaren dat een mooi en gelukkig leven voor iedereen is weggelegd.

Ik mag inmiddels al verschillenden mensen coachen met mooie resultaten, lees meer hierover op de coaching pagina.

Privacy vind ik heel belangrijk, daarom zijn alle verhalen, foto’s veilig bij mij! De foto’s en digitale bestanden worden niet via internet verzonden. Alles wordt door aangeleverd op een mooie usb-stick in een mooi doosje.

Berry, mijn man heeft mijn passie voor fotografie overgenomen waardoor wij nu samen fotograferen. Naast de fotografie heeft hij een fulltime baan. Hierdoor kan hij wat minder tijd besteden om opdrachten aan te nemen. Ik ben daarom ook meestal de contactpersoon en de fotograaf bij uitvaarten. Maar indien gewenst, zal hij bij opdrachten, mij de ondersteuning bieden die nodig is om een waardevolle reportage te verzorgen.