Schakel ons belangeloos in voor jullie ernstig, terminaal zieke kindje of omdat jullie kindje net is overleden. Of doe dit voor een bekende die dit overkomt.

Samen met mijn man willen wij graag helpen om het (aankomende) verlies van een kindje een plekje te kunnen geven. Doormiddel van een mooie blijvende herinnering te maken van jullie kindje. Foto’s kunnen helpen in je verdriet, en troost bieden in moeilijke tijden. Je kindje is het waard om met liefde herinnerd te worden, mooie en goede foto’s zijn hierbij van belang, denken wij. Daarom bieden wij dit kosteloos aan.

Wat moet je nu doen? Neem contact met ons op via mail of telefoon wij proberen direct te reageren maar lukt niet altijd ivm andere werkzaamheden.

We maken een afspraak wanneer we langs kunnen komen. Tijdens ons bezoek zullen wij de afhandeling verder uitleggen.

Je hoeft niet bang te zijn dat er achteraf toch kosten in rekening worden gebracht, wij doen dit omdat wij weten wat mooie foto’s kunnen betekenen. Wij willen verdriet en overlijden bespreekbaar maken, daarom doen wij dit. Voorlopig  zijn wij als vrijwilliger alleen werkzaam in de Betuwe.

Ons mailadres: info@belvon.nl

Ons telefoonnummer: 06-14418014