Bijzondere urnen evt op maat gemaakt bij Belvon

Altijd ben ik op zoek naar de mooiste bijzondere urnen, die niet gelijk op een urn lijken. Bij Belvon kunt u de meest bijzondere urnen vinden, die niet direct op de traditionele urnen lijken. Of het nu gaat om een uniek design of een op maat gemaakte urn, bij Belvon bent u aan het juiste adres.

Wij bieden een breed scala aan bijzondere urnen, die we evt op maat kunnen maken, naar uw persoonlijke wensen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld urnen maken in de vorm van uw handen, een hart, of een ander kunstwerk. De urnen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals keramiek, glas, gips of hout.

Onze bijzondere urnen zijn niet alleen uniek in design, maar ook nog eens betaalbaar. Bij Belvon hoeft u dus niet te kiezen tussen een mooie en bijzondere urn of een betaalbare urn. Wij geloven namelijk dat iedereen het recht heeft op een persoonlijke en passende urn.

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste urn een belangrijke stap is in het rouwproces en dat dit gepaard kan gaan met emoties. Daarom doen wij er alles aan om u hierin te begeleiden en u te voorzien van de juiste informatie en service.

Bekijk onze collectie bijzondere urnen op deze pagina, wij hebben de een aantal items uitgelicht voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. Bij Belvon staan wij klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte, bijzondere urn die past bij uw dierbare en bij u.

honden urnen

Ben jij op zoek naar een specifieke honden urn, misschien kan ik je hierbij helpen. Klik op de foto voor meer hondenrassen

urn franse bulldog
bloemenvaas urn

Nieuwe collectie

Bijzondere urn uil

Urn vogel

Handgeblazen vogel urn, verkrijgbaar in diverse kleuren.

vogel urn van glas

Urn vlinder

Tiffany vlinder waarin door de leverancier as wordt verwerkt.

Glas vlinder met asverwerking

Urn motor

In deze motor kan as verwerkt worden in de tassen.

Ijzeren motor voor as-verwerking

Familie urn

Bronzen urn met 5 personen in een hart. met sokkel waarin de as verwerkt wordt. Dit kunt u zelf doen of door mij laten doen.

Bronzen asbeeld familie

rozenkwart hanger

in deze zilveren hanger wordt aan de achterkant as verwerkt door mij. U kunt hierbij aanwezig zijn.

zilveren hanger met rozenkwarts

Mini urn

mini urn in vorm van een hart met de tekst i love you

kleine urn met i love you