Er zijn veel sieraden online te koop het is goed om je te orienteren. Als dit bij jou past is het prima om via deze manier iets uit te zoeken en te kopen. Maar twijfel jij of dit het wel is voor jou, of twijfel je eraan of de as of vingerafdruk wel echt in jou sieraad verwerkt wordt. Dan is het is het misschien prettiger om persoonlijk contact te hebben bij het uitzoeken van gedenkartikelen. Ik laat je zien met wie ik samenwerk en waarom je bij mij de garantie krijgt dat het echt de as of vingerafdruk is in het sieraad, die jij hebt aangeleverd. Ook belangrijk, de prijs is bij mij niet anders als op de website’s van de leveranciers maar je hebt wel een aanspreekpunt mocht er iets niet naar je zin zijn, de service die ik geef vindt je niet online. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan is het mogelijk om op afspraak, vrijblijvend alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken in onze showroom. We kunnen samen kijken wat de wensen zijn, of dit een urn is, of een mooi sieraad met vingerafdruk of met as, we hebben vele mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om uit het handschrift (uit bijv. poëziealbums) tekst te maken en daarna te graveren in een sieraad. De samenwerking met vele leveranciers maakt het mogelijk dat ik een uitgebreid assortiment heb. In de webshop vindt je al veel voorbeelden maar ik heb ervoor gekozen om niet alle producten op de site te zetten omdat ik veel liever persoonlijk adviseer.

Mocht je slecht ter been zijn is het ook mogelijk dat ik bij je langs kom( binnen een straal van 15 kilometer van Ommeren). Uiteraard wil ik ook verder rijden maar dan zal ik reiskosten moeten rekenen.

Ik werk samen met vele leveranciers: Funeral products, Seeyou gedenksieraden, Impona, Royalz, Memorie, Tathatanederland, Names4ever, dit zijn een aantal leveranciers maar ik werk ook samen met een goudsmid, heb je zelf oud goud wat je zou willen omsmelten naar een sieraad wat jij mooi vind en daarin gelijk as of een vingerafdruk is dit ook allemaal mogelijk en ik zal je zo goed mogelijk hierin begeleiden.

Samen kijken we wat de wensen zijn. Zoek je een urn of een mooi gedenksieraad, dan zijn er vele mogelijkheden. Zo bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om uit een handschrift (uit bijv. poëziealbums) tekst te maken en daarna te graveren in een sieraad.

Ook is het mogelijk om foto’s in 3D glasblokken te maken. Regelmatig krijg ik oude foto’s van ouders of grootouders, die ik digitaal verwerk, om ze daarna te laseren in een glasblok. Zo ontstaat een levensecht resultaat. In de showroom heb ik een aantal voorbeelden die u kunt bekijken.

Hieronder een filmpje waarin ik stof in een sieraad verwerk.