• Asring met 7 stenen
  • Asring met 7 stenen
  • Asring met 7 stenen

Asring met 7 stenen

INFO

  • - Merk: Impona
  • - Model: 1116-06 Asring met 7 stenen
  • - Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 175,00

Beschikbare opties:

Aantal

Ring met ovale zetkast met steen en 6 pave gezette stenen. Achter de steen bevind zich een askamer. De askamer kan aan de binnenzijde van de ring open zijn (as is zichtbaar aan de binnenzijde van de ring), of gesloten (as is niet zichtbaar).

Ring met as van uw geliefde. In de open askamer kan: as, haar, stukje stof van een kledingstuk of een ander klein aandenken.

Breedte Ring
2mm

Dikte ring
2mm

Materiaal
Zilver 925

As
De as wordt door ons verwerkt in het sieraad. U kunt het sieraad niet zelf vullen. U kunt een beetje as aangetekend naar ons opsturen (veilige manier) 

Ringmaat

Bij het bestellen van een ring moet u uw ringmaat opgeven. Per ringmaat groter is er een meerprijs. U kunt uw ringmaat bij een juwelier laten opmeten. Een ringmaat berekenen met een strookje papier, of u ring op een liniaal leggen is niet precies genoeg. Mocht u een ring hebben die precies de juiste maat is, dan kunt u deze meesturen. Wij maken de bestelde ring in exact dezelfde maat. U krijgt uw meegeleverde ring retour met de bestelling. Geeft u bij het bestellen ringmaat 17 op en schrijft u bij Opmerkingen dat u een ring in de juiste maat mee stuurt. Eventuele meerkosten voor een grotere maat krijgt u apart gefactureerd.

Extra 
U kunt een Extra toevoegen aan een sieraad. Zoals een naam/datum gravure aan de binnenkant van de ring. U kunt deze uitzoeken en bestellen bij het menu Extra. Deze bestelt u er los bij.

Levertijd
Na het ontvangen van de as: 2-4 weken.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed