• As ring met 3 stenen
  • As ring met 3 stenen
  • As ring met 3 stenen

As ring met 3 stenen

INFO

  • - Merk: Impona
  • - Model: Zilveren Asring
  • - Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 195,00

Beschikbare opties:

Aantal

Prachtige zilveren ring met askamer in het bovenste gedeelte, met gezette stenen.

In deze ring kunnen wij as verwerken van uw dierbare, u kunt kiezen dat u de as ziet zitten aan de zijkant of dat de ring aan de zijkanten afgesloten zijn.

De ring is in verschillende breedtes verkrijgbaar, kijk wat u zelf het mooiste vind.

As
De as wordt door ons verwerkt in het sieraad. U kunt het sieraad niet zelf vullen. U kunt een beetje as aangetekend opsturen (veilige manier) naar Belvon of langsbrengen in het winkeltje in Lienden (op afspraak).

Ringmaat
Bij het bestellen van een ring moet u uw ringmaat opgeven. Per ringmaat groter is er een meerprijs. U kunt uw ringmaat bij een juwelier laten opmeten. Een ringmaat berekenen met een strookje papier, of u ring op een liniaal leggen is niet precies genoeg. Mocht u een ring hebben die precies de juiste maat is, dan kunt u deze meesturen. Wij maken de bestelde ring in exact dezelfde maat. U krijgt uw meegeleverde ring retour met de bestelling. Geeft u bij het bestellen ringmaat 17 op en schrijft u bij Opmerkingen dat u een ring in de juiste maat mee stuurt. Eventuele meerkosten voor een grotere maat krijgt u apart gefactureerd.

Extra 
U kunt een Extra toevoegen aan een sieraad. Zoals een lettergravure (naam/datum) vinger/voetafdruk, etc. Deze bestelt u er los bij. Neem daarvoor contact met ons op via het :

contactformulier

Levertijd
Na het ontvangen van de as: 2-4 weken.

Grote collectie

Op deze site ziet u slechts een selectie van de onze grote collectie zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden en prijzen. Als u meer van onze uitgebreide collectie wil zien, kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.

 

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed