• Ring met Vingerafdruk
  • Ring met Vingerafdruk
  • Ring met Vingerafdruk

Ring met Vingerafdruk

INFO

  • - Merk: Impona
  • - Model: 0119-00 Staal
  • - Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 219,00

Beschikbare opties:

Aantal

Vingerafdruk ring met klemzetting met steen (2.3mm).

Ring met daarop de afdruk van uw dierbare. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. Wij kunnen met alle afdrukken overweg: inkt, was, rubber, etc.

Materiaal
RVS

Breedte
6mm
8mm
10mm

Dikte
1.8mm

Extra 
U kunt een Extra toevoegen aan een sieraad. Zoals een lettergravure (naam/datum) aan de binnenkant van de ring. Deze bestelt u er los bij. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Afdruk
Op elk sieraad is een willekeurige afdruk afgebeeld. Het sieraad kan met elke afdruk vervaardigd worden: vingerafdruk, handpalmafdruk, dierenpoot afdruk, etc. Het sieraad wordt vervaardigd met de door u geleverde afdruk. U kunt een gratis afdruksetje aanvragen bij uw bestelling. Mocht al een afdruk hebben dan kan deze gebruikt worden. Wij kunnen werken met alle soorten afdrukmassa: was, inkt, rubber.

Levertijd
Na het ontvangen van de mal: 3-5 weken.

Grote collectie

Op deze site ziet u slechts een selectie van de onze grote collectie zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden en prijzen. Als u meer van onze uitgebreide collectie wil zien, kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed