Ring you are always in my heart
Ilse Stinkens Neeroeteren 19:00:08 01-12-2017
Door dat mijn moeder plots is overleden was ik opzoek naar een kado voor mijn zus haar verjaardag. D oor de nieuwe website kon ik helaas niet de leveringsmetho de kiezen die ik wou, heb een mail gestuurd naar Yvonne en zei heeft me heel goed geholpen! De ring was eerst ook nog niet beschikbaar, omdat deze nieuw was. Maar het moment dat ze de ring geleverd had gekregen en goedgekeurd was heeft ze me meteen gecontacteerd. Een tevreden klant, die haar zus dood gelukkig gemaakt heeft met een ring met een tekst in gegraveerd! Nogmaals bedankt voor alle moeite die jullie gedaan hebben, dit betekende heel veel voor ons!
Aankoop iXXXi ring + opbergdoosje
Ingrid Leusden 15:55:12 12-31-2016
Ik heb onlangs bij Belvon een ring van iXXXi en de opbergdoos voor deze ringen besteld. Ik ben zeer tevreden over de levering en het mailcontact wat ik met Belvon gehad heb. Ik bestel zeker weer een volgende keer op deze site. Groet jes, Ingrid
Ixxxi ringen
Simone Den haag 15:21:30 12-02-2016
Bij Belvon een goede en snelle service. Ze geven goede tips en bij twijfel over je bestelling of dat het wel klopt krijg je een mail. Hierdoor is het met mijn bestelling goed gekomen. Bedankt voor de goede service Yvonne
IxxxI ring besteld met graveer werk
Nico 21:51:28 10-27-2016
100% een aanrader bestellen bij deze webshop, ik ben goed geholpen ook voor vragen en dergelijke. 100 punten van een zeer tevreden klant!
Review van Diana
Diana 21:33:03 10-27-2016
Pluspunten: Hele snelle levering super hulpvaardig en klantvriendelijk er zijn maar weinig sites waar je zo goed geholpen word. ZEKER AAN TE RADEN. Verbeterpunten: Valt niet meer te verbeteren is al "toppie"
Marijke
Marijke 21:32:34 10-27-2016
Pluspunten: Zeer snelle reactie terug gekregen op mijn vraag. Heb nog niks gekocht maar dat gaat binnenkort zeker wel gebeuren! Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen
Review van Dorit
Dorit 21:29:45 10-27-2016

Pluspunten uitstekende service en zeer vriendelijk geholpen!  Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen

ixxxi ring
Marjolein Enschede 14:03:00 11-04-2015
Bij Belvon heb ik een ixxi ring besteld. Yvonne nam gelijk contact met mij op om de bestelling te bevestigen en na te vragen of ik de juiste maat had besteld.  De ring was niet op voorraad dus heeft Yvonne de ring dezelfde dag nog besteld waardoor ik mijn (goed passende) ring binnen een week thuis had.
ixxxi-ringen
Katy Twente 14:01:00 10-15-2015
Yvonne, Super erg bedankt voor je goede service.  Ben er echt mega blij mee !!! Het is een echte verslaving.
Revieuw
Esther de Ruwe Gouda 13:59:00 10-08-2015
Super service, mijn ixxxi ring moest een paar keer terug naar belvon. Het blijft lastig om via internet de juiste maat in 1x te bestellen . Dit was geen probleem , zonder bijkomende kosten werd dit geregeld , nogmaals bedankt Gr Esther
Ring
Annik van den Berg Berchem 13:57:00 09-24-2015
Hele snelle, vriendelijke service en geweldig product.
Super service!!
Ilma Eys 13:50:00 09-16-2015
Geweldig wat een service. Even nadat mijn bestelling geplaatst was al een telefoontje of men alles goed doorgekregen had en of ik ergens problemen ondervonden had. Wat een superservice. Hieraan kan elke webwinkel een voorbeeld nemen. Geweldig! Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen
Trouwringen met vingerafdruk
Bianca Tiel 13:53:00 09-15-2015
Een ontzettende betrokken vrouw die totale service bied. Heeft verstand van zaken en adviseert ook goed. Wij hebben onze trouwringen bij Belvon gekocht en er was iets fout gegaan bij de leverancier, yvon zit er gelijk bovenop met als toppunt van haar service dat ze de ringen bij ons thuis kwam brengen. Helemaal top. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen
ixxxi ring besteld
Carmen Lienden 13:49:00 08-27-2015
Snelle levering en goed advies en hele mooie ring. Bedankt
ixxxi ring besteld
Ankie Golsteijn 13:47:00 08-10-2015
Super service,goed geholpen en zeer vriendelijk. Dank je wel. Ben heel blij met mijn ring.
Waardevol aandenken
Gerda Kesteren 13:44:00 07-27-2015
Via de website ben ik in contact gekomen met Yvonne. Het contact was heel persoonlijk en betrokken. Niets was teveel. Daarnaast heb ik nu een heel waardevol aandenken om mijn nek hangen en put ik daar troost uit.
review
Jenny Echteld 00:00:00 11-30--0001
Mooie, goed geprijsde produkten! Enthousiaste eigenaresse, die zeer klantvriendelijk is!! Veel keus, voor elk wat wils. Verbeterpunten De website kan uitgebreider..in het echt is er veel meer te koop!
Weergeven 1 t/m 17 van in totaal 17